SNACK BIJ ROOSJE LIENDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 913 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack bij Roosje Lienden. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 1:43 Altijd goed eten en op tijd bezorgd ! Opmerkingen worden gelezen en uitgevoerd.
18 feb 2024 om 17:06 Zeer slecht eten werd bezorgd in een boos van roomboter van de Aldi en had er drinken bij besteld anders werd het niet thuis bezorgd
12 feb 2024 om 18:59 Eten werd te laat bezorgd, maar ik werd wel netjes daarvoor opgebeld. Eten was redelijk, helft van de stelling was jammer genoeg al koud toen wij het kregen.
11 feb 2024 om 21:35 Een uur later werd het eten bezorgt. Ze hebben wel netjes gebeld. Het eten was ok, maar wel lauw.
5 feb 2024 om 5:33 Het duurde erg lang voor ons eten er was. Ze belde wel even om te zeggen dat bet nog langer ging duren, was iets fout gegaan met uitprinten. het eten was niet echt warm helaas en mayo besteld en dat zat er niet bij.normaal al
18 jan 2024 om 19:51 Ik had een schotel besteld bii Roosje het was heerlijk en goed warm de bezorging kwam optijd en het eten was helemaal compleet en heel lekker. Ik weet in ieder geval wat ik vaker ga bestellen! Complimenten!
14 jan 2024 om 19:49 Turkse pizza besteld er duidelijk bij de opmerking gezet groente apart en zit er gewoon groente op de pizza ik netjes gebeld en gezegt dat onze zoon het zo niet lust en dan kan je gewoon een grote mond krijgen ik raad iedereen aan bestel hier nooit
13 jan 2024 om 20:20 Het eten viel tegen kwa smaak en inhoud ! Had gevraagd om de saus apart te doen en die zat er niet bij, de inhoud is gewoon te weinig en er zat totaal geen smaak aan ! Dit is de laatste keer geweest
17 dec 2023 om 10:20 Niet gut order.
10 dec 2023 om 21:57 Altijd goed en op tijd van Roosje
29 nov 2023 om 19:35 Klopte niks van ,,ik had ophalen aangevinkt en toen ik het wilde ophalen werd er gezegd dat het pas 45 min later zou zijn terwijl op de bon stond zsm klaar, was ook nog is veel duurder dan dat ik het bij Roosje zelf besteld dus voor mij nooit meer
16 nov 2023 om 19:13 Helaas was het vlees van de spareribs taai.